Skip to content

Happy Green Year!

januari 3, 2013

Terug of vooruit?

Krijg jij tegen het einde van het jaar ook zo’n zin om terug te blikken op de mooiste momenten van het jaar, of kijk je alleen maar uit naar wat het nieuwe jaar voor je in petto heeft? Misschien ben je helemaal niet van het terug- of vooruitblikken (oh, wat heerlijk om je zo weinig zorgen te maken over wat komt), omdat je meer van het ‘hier en nu’ bent. Wat volgens sommige onderzoekers niet eens kan, tenzij je Alzheimer hebt of schizofreen bent.

Succes en geluk

Vorige week bekeek ik ‘mijn 2012 in vogelvlucht’ (precies, die van Facebook) en besefte dat 2012 me veel geluk heeft gebracht. Geluk heeft voor mij te maken met liefde. Van je man, die de lekkerste kaas- en chocoladecroissantjes bakt op zondagochtend, terwijl je (doet alsof je) slaapt. Of van je kleine meisje van drie, als ze haar armpjes om je heen slaat en zegt dat je de liefste en mooiste mama van de wereld bent. En succes? Ook daar word ik gelukkig van. Zou dat komen door sommige succesfactoren, die ik steeds zie terugkomen in managementboeken en op het internet?

Nieuwe dingen leren en doen

Je bent nooit te oud om te leren. Mag je dat zeggen als je pas 43 bent? 😉 Ik vind van wel. In april heb ik mijn opleiding aan het Kraaybeekerhof afgerond, en kwam ik erachter dat ik nog heel veel meer wil leren over (gezonde) voeding…

Het geeft me een gevoel van geluk om met nieuwe dingen bezig te zijn, samen te werken met anderen, complimenten te krijgen (van klanten bijvoorbeeld).

Om in deze tijd een eigen bedrijf te starten is natuurlijk best spannend, maar als ik het overzicht van de eerste verkooppunten van Pink Carrot zie en naar de complimenten van mijn klanten luister, ben ik op de goede weg. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap (weer) heb gezet en ik ga mijn bijdrage aan een lekkerdere, gezondere en groenere wereld  in 2013 nog verder vergroten.

Hoe ga jij de wereld lekkerder, gezonder en/of groener maken dit jaar? Ik ben benieuwd, dus vertel in een reactie hieronder hoe jij dat gaat doen!

Ik wens iedereen een gezond, gelukkig, leerzaam en succesvol 2013, of je nu terugblikt of uitkijkt naar een nieuw tijdperk, of niet. Happy green year!

Advertenties

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: